Help mee

Uw bijdrage is welkom!

Stichting VKM spant zich in om te voorkomen dat een kind geen leven heeft omdat het mishandeld wordt. Zij kan dit slechts met steun van derden. Als u de werkzaamheden van Stichting VKM wilt ondersteunen dan kunt u een eenmalige schenking doen, maar u kunt ook donateur worden.

Voor een door u zelf te bepalen vast bedrag per jaar heeft u dan de zekerheid dat u structureel een belangrijke impuls geeft aan (baanbrekende) initiatieven die helpen kindermishandeling te voorkomen en bestrijden. U maakt dan deel uit van ons donateursbestand en wordt vervolgens op de hoogte gehouden van wat er met uw geldelijke steun wordt gedaan.

Natuurlijk kunt u Stichting VKM ook in uw testament als begunstigde opnemen!

Het rekeningnummer van de Stichting VKM is: IBAN: NL37 INGB 0000 3115 00 BIC: INGBNL2A ten name van Stichting Voorkoming van Kindermishandeling.

Iedereen kan de wereld iets goeds nalaten

Bij het nalaten van geld of goederen aan de stichting VKM steunt u de stichting  terwijl uw nalatenschap daar fiscaal ook van profiteert. Als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, bespaart u namelijk belasting.

Zelf uw wensen bepalen

Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Wilt u echter zelf bepalen hoe uw nalatenschap precies wordt verdeeld, dan is het belangrijk om een testament te maken. Daarvoor moet u naar een notaris toe. Hij (of zij) kan u vertellen wat in uw geval de mogelijkheden zijn, en op welke manier u uw wensen kunt vormgeven.

Laat iets goeds na

U kunt de wereld iets goeds nalaten door de stichting VKM op te nemen in uw testament. Omdat de stichting geen successierecht hoeft te betalen komt (dat deel van) uw nalatenschap voor 100% terecht bij het uw bestemming. Het kan een prettige gedachte zijn dat de stichting VKM daarmee haar werk kan voortzetten.

De stichting Voorkoming van Kindermishandeling is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 41159120.